211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Διάσημη τραγουδίστρια διασκέδασε στο φινάλε του σχήματος

Fantasia Live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγευτική νύχτα στο Fantasia – διάσημοι στο τελευταίο show του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το «Fantasia Live» ήταν ο προορισμός της νυχτερινής διασκέδασης μέχρι και το Σάββατο που μας πέρασε, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει τον τελευταίο του εντυπωσιακό προγραμματισμένο live. Η βραδιά αυτή, όμως, είχε και έναν ιδιαίτερο καλεσμένο που τράβηξε την προσοχή όλων.

Η διάσημη τραγουδίστρια Καλομοίρα, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο και την καλή της φίλη Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, έδωσαν το «παρών» στην αποχαιρετιστήρια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Λένα Ζευγαρά. Το ζευγάρι απολαμβάνει την καλοκαιρινή περίοδο με μεγάλη ένταση, συνδυάζοντας τις διακοπές τους με βραδιές στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Δρούκα αποτύπωσε τις πιο όμορφες στιγμές τους, με την Καλομοίρα και τον Γιώργο να απολαμβάνουν τη μουσική και την ατμόσφαιρα του νυχτερινού μαγαζιού. Το ζευγάρι φαίνεται να διασκέδασε πολύ, ενώ ακολούθησε και μια θερμή συνάντηση με τον οικοδεσπότη της βραδιάς, Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Καλομοίρα, η οποία είναι γνωστή για την εκρηκτική της ενέργεια και την ακαταμάχητη παρουσία της στη σκηνή, δεν παρέλειψε να χορέψει και να συνομιλήσει με τους υπόλοιπους καλεσμένους, αποδεικνύοντας ότι η καλλιτεχνική της φλέβα είναι πάντα ζωντανή. Το φινάλε της εμφάνισης του Κωνσταντίνου Αργυρού έδωσε ένα μοναδικό τόνο στη νυχτερινή Αθήνα, με τον καλλιτέχνη και τους καλεσμένους του να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πραγματικής γιορτής!

Fantasia Live: Διάσημη τραγουδίστρια διασκέδασε στο φινάλε του σχήματος

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Βραδινή έξοδος στο FANTASIA !

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024