211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης επιστρέφει.

Έναν μήνα περίπου μετά το φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου, το Fantasia Live 2024 επιστρέφει δυναμικά στη διασκέδαση με ένα σχήμα – φωτιά που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι και μαζί του η Λένα Ζευγαρά σε μια εμφάνιση έκπληξη που θα ξεχωρίσει.

Όπως έχει ενημερώσει ήδη το διάσημο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, οι εμφανίσεις των δύο αυτών τραγουδιστών μαζί θα είναι για περιορισμένο διάστημα. Μάλιστα, με μια πρόσφατη ανάρτηση έκαναν και γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας του σχήματος που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Fantasia Live 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του σχήματος θα γίνει την επόμενη Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, ενώ στη συνέχεια, το δυναμικό αυτό δίδυμο θα είναι κοντά στο κοινό της πρωτεύουσας με ένα απόλυτα ανεβαστικό πρόγραμμα που θα αφήσει εποχή και πάλι στην Αθήνα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση και να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα για τα καλά. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας που έρχεται να ξεχωρίσει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη, αλλά και το επόμενο διάστημα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024