211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live 2024: Πότε κάνει φινάλε ο Νίκος Οικονομόπουλος;

οικονομοπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη φωνή συνεχίζει τις εμφανίσεις για λίγο ακόμα.

Παράταση εμφανίσεων μέχρι τέλη Απριλίου παίρνει ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πίστα του «Fantasia», απόφαση αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια επιτυχία που σημειώνει, παρά τα σερί χρόνια εμφανίσεων εκεί.

Από τον Νοέμβριο 2023, που έγινε η πρεμιέρα του προγράμματος, το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Πλέον, το σχήμα έκλεισε έξι μήνες επιτυχίας και κάπου εδώ θα ολοκληρωθεί ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων για εκείνον. Παρακάτω, θα δεις την ανάρτηση που έκανε ο νυχτερινό κέντρο αποκαλύπτοντας την ημερομηνία του φινάλε το οποίο θα είναι την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024.

Fantasia Live 2024: Πότε κάνει φινάλε ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Παράταση Εμφανίσεων εως 𝟐𝟖/𝟒💥
𝐋𝐚𝐬𝐭 𝐒𝐡𝐨𝐰𝐬:
💥Παρασκευή 𝟓/𝟒
💥Σάββατο 𝟔/𝟒

💥Παρασκευή 𝟏𝟐/𝟒
💥Σάββατο 𝟏𝟑/𝟒

💥Παρασκευή 𝟏𝟗/𝟒
💥Σάββατο 𝟐𝟎/𝟒

💥Παρασκευή 𝟐𝟔/𝟒
💥Σάββατο 𝟐𝟕/𝟒
💥Κυριακή 𝟐𝟖/𝟒

Τα επόμενα βήματα

Στη συγκεκριμένη πίστα, μετά τον καλλιτέχνη αναμένεται να ανέβουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά, ένα δίδυμο που αναμφίβολα θα συνεχίσει την επιτυχία.

Από την άλλη, ο τραγουδιστής έχει ήδη προγραμματίσει τουρ συναυλιών στην Ελλάδα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024