211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Δεν λειτούργησε το τελευταίο διήμερο – γιατί;

οικονομοπουλος στο Fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου και πότε θα λειτουργήσει ξανά.

Στην ακύρωση των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» όπου εμφανίζεται, προχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος.Έτσι το κέντρο, παρότι ήταν και εορταστικό τριήμερο παρέμεινε κλειστό.

Ο γνωστός τραγουδιστής ακύρωσε τις εμφανίσεις του λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικές ημέρες, ενώ το επόμενο διήμερο θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό του.

Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον κόσμο που είχε κάνει κράτηση.

Έτσι, σήμερα Παρασκευή (15/3) και το Σάββατο (16/3) το νυχτερινό κέντρο παρέμεινε κλειστό.

«Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι προγραμματισμένες sold out εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fantasia δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το Fantasia την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στο Instagram του νυχτερινού κέντρου.

Fantasia: Δεν λειτούργησε το τελευταίο διήμερο – γιατί;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι προγραμματισμένες sold out εμφάνισεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fantasia δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. To Fantasia την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση, Tnv ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί! FANTASIA Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, RSV 2108940203 A & 108940302"

 

Από τον Νοέμβριο 2023, που έγινε η πρεμιέρα του προγράμματος, το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024