211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Your Face Sounds Familiar | Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μέσα από το πλατό

τραγουδιστες εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Κυριακής κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα η εκπομπή

Από αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, και κάθε Κυριακή στις 20:45, το «Your Face Sounds Familiar» θα είναι και πάλι κοντά μας και θα μας χαρίζει μοναδικές βραδιές από το σπίτι, πάντα, με οικοδέσποινα την ξεχωριστή Μαρία Μπεκατώρου.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

O Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση είναι τα 4 μέλη της κριτικής επιτροπής. Κάθε Κυριακή θα κρίνουν, θα αξιολογούν αλλά κυρίως θα διασκεδάζουν το τηλεοπτικό κοινό του Ant1.

Οι: Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα είναι οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα μεταμορφωθούν φέτος στο σόου.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επανέρχεται και πάλι λοιπόν στο τηλεοπτικό προσκήνιο με τη νέα του αυτή δουλειά, ενώ φυσικά, παράλληλα, συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του. πού; Φυσικά στο Έναστρον, με το οποίο συνεργάζεται σε σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια. Φέτος τον βλέπουμε να έχει στο πλευρό του την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, μια συνεργασία που έχει φυσικά πρωταγωνιστήσει στην Αθήνα.

Your Face Sounds Familiar | Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μέσα από το πλατό

Your Face Sounds Familiar

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024