211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το «ευχαριστώ» του Stan στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Stan Θεοδωρίδου που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής

Το ευχαριστώ του Stan στη Νατάσα Θεοδωρίδου: ο αγαπημένος τραγουδιστής φέτος, αλλά και πέρσι συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Λίγο πριν ξεκινήσει τις νέες του εμφανίσεις στο Fantasia, μαζί με τον Κώνσταντίνο Αργυρό, ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση όπου ευχαρίστησε την τραγουδίστρια για τη συνεργασία τους αυτή.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Από το Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα πέρασα κοντά σου τόσες πολλές όμορφες στιγμές γεμάτες γέλιο & αγάπη πάνω και πίσω από τη σκηνή, με όμορφες κουβέντες τα πρωινά και με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο. Θεωρώ πως είμαι πολύ πολύ τυχερός που βρεθήκαμε και τώρα που τελειώνει η συνεργασία μας δε φοβάμαι μη χαθούμε…άλλωστε όπως λες και εσύ οι αληθινές σχέσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Θέλω λοιπόν να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ με όλη την καρδιά μου για όλα όσα έμαθα κοντά σου, για τον τρόπο που μου φέρθηκες, την καλοσύνη της ψυχής σου, όλες τις συμβουλές και την αγάπη που μου έδειξες όλο αυτό το διάστημα .
Θεωρώ ότι με δίδαξες τόσα πολλά…
Το Σημαντικότερο όμως πιστεύω πως είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρομαι και η αγάπη που πρέπει να δίνω στους γύρω μου, χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος. Στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και γι’ αυτό δικαιωματικά είσαι και θα είσαι στην κορυφή της καρδιάς μου και του κόσμου.Ταπεινά @natasatheodoridou ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο τραγουδιστής.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το ευχαριστώ του Stan στη Νατάσα Θεοδωρίδου

https://www.instagram.com/p/B1l4r5DCab0/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024