211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Θοδωρής Φέρρης

Θοδωρής Φέρρης Μαντω 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το μακρινό 2004 ο καλλιτέχνης είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο.

Ο  Θοδωρής Φέρρης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής λαϊκής σκηνής τα τελευταία χρόνια. Από όταν ξεκίνησε την πορεία του μέχρι και σήμερα κρατά μια σταθερή θέση στην προτίμηση του κοινού, ενώ τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει πραγματικά εκτοξευθεί.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έκανε το μακρινό 2004, όταν κυκλοφόρησε τον δίσκο «01» από τον οποίο κυκλοφόρησαν αγαπημένες επιτυχίες. Δες αναλυτικά παρακάτω τα έντεκα τραγούδια που περιελάμβανε αλλά και το εξώφυλλο του άλμπουμ αυτού.

Τα κομμάτια του πρώτου αυτού δίσκου 

1 Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια
2 Ποσοστά
3 Σε Ξέχασα
4 Μέχρι Που Γνώρισα Εσένα
5 Με Ποιο Δικαίωμα
6 Πες Ένα Γεια Σου
7 Δεν Τελειώνει η Αγάπη (Album Version)
8 Πες Μου Γιατί
9 Αν Εσύ Μπορείς
10 Πες Μου Τι Κατάλαβες
11 Δεν Το Περίμενα (The Almost Dance Remix)
12 Δεν Το Περίμενα

Εξώφυλλο πρώτου δίσκου: Θοδωρής Φέρρης

Primary

Secondary, 2 of 7

Φέτος, η πίστα του Ποσειδώνιο υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη σε μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις. Η επανέναρξη των εμφανίσεων θα γίνει την Παρασκευή, 25 Αυγούστου και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024