211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ευρυδίκη: Σε μια μοναδική βραδιά στο Βεάκειο

η Ευρυδίκη χαρουμενη για την εμφανιση της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια σε μια μοναδική, επετειακή εμφάνιση

Η Ευρυδίκη φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της στη μουσική βιομηχανία και το γιορτάζει έμπρακτα

Στο Βεάκειο Θέατρο δίνει ραντεβού η Ευρυδίκη μαζί με όλους τους φίλους της για μία ξεχωριστή εορταστική συναυλία. Η τραγουδίστρια μας είχε συστηθεί το 1991 με την επιτυχία της «Το Μόνο Που Θυμάμαι» που την ακολουθεί σταθερά μέχρι και σήμερα και αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της τραγούδια.

Το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού εκεί πρωτοεμφανίστηκε ξεκινώντας δυναμικά την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μαζί της θα εμφανιστούν διάφοροι καλλιτέχνες και θα την απολαύσουμε σε μοναδικά ντουέτα έκπληξη με πολλούς από αυτούς. Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Bob Katsionis και πολλοί ακόμα που είναι ακόμα έκπληξη!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και, για πρώτη φορά ζωντανά, την ολοκαίνουρια δουλειά που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και που αποτελείται από διασκευές των πρώτων τραγουδιών της, αυτών που έδωσαν σήμα εκκίνησης μιας κοινής πορείας με τον Γιώργο Θεοφάνους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και αποτέλεσαν τη αρχή για μια λαμπερή πορεία στη μουσική!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024