211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εβίτα Σερέτη: Άκουσε τη νέα επιτυχία με τίτλο «Από μένα»

Εβίτα Σερέτη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με τη νέα της επιτυχία.

Η Εβίτα Σερέτη, η ανερχόμενη λαϊκή ερμηνεύτρια, επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο της τραγούδι «Από μένα», ένα κομμάτι που υπογράφει ο κορυφαίος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η επιστροφή αυτή, χαρακτηρίζεται από έναν ανανεωμένο και ανεβαστικό ήχο που αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της μουσικής.

Η συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που έχει συνθέσει πολλές μεγάλες επιτυχίες, προσφέρει στην Εβίτα Σερέτη μια νέα καλλιτεχνική διάσταση. Το τραγούδι «Από μένα», σε στίχους της ταλαντούχας στιχουργού Μαίρης Περγάμαλη, συνδυάζει την ένταση και τη δυναμική με έναν μοναδικό ρυθμό που είναι ιδανικός για να το χορέψει κανείς.

Με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, το «Από μένα» αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της χρονιάς, χαρίζοντας μια φρέσκια νότα και ενέργεια.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, το οποίο έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης. Το clip αναδεικνύει τη δυναμική της ερμηνείας και συνδυάζει οπτικά στοιχεία που τραβούν την προσοχή, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Εβίτα Σερέτη: Άκουσε τη νέα επιτυχία με τίτλο «Από μένα»

Στίχοι

Απ’ την ώρα που ‘χεις φύγει
Έχω χάσει μια ζωή.
Πες το τρέλα, πες το πάθος
Μη το λες υπερβολή.

Από μένα είναι χαραγμένα,
Χίλια χάδια κι όχι μόνο ένα.
Στο κορμί σου άφησα σημάδια
Κι ας μη θέλεις, θα γυρνούν τα βράδια.

Πες το λάθος, δεν με νοιάζει
Ξέρω τι ‘ναι το σωστό.
Το σωστό για μένα είναι
Να σε νιώθω, για να ζω.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024