211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Evangelia: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της

Evangelia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ετοιμάζεται για τη Eurovision 2025 με μια ομάδα παραγωγών κορυφαίου επιπέδου.

Η Evangelia, η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα που έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού με τις δυναμικές ερμηνείες της, προετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της: τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Eurovision 2025.

Η είδηση ήρθε από τον Mike Stathakis της Golden Records, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε ότι η Evangelia ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πιο σημαντικό μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

Μετά από δύο προηγούμενες προσπάθειες να συμμετάσχει στη Eurovision, αυτή η τρίτη απόπειρα φαίνεται να είναι η πιο υποσχόμενη, χάρη στη συνεργασία της με μια εντυπωσιακή ομάδα παραγωγών. Ο Stathakis, γνωστός για τις επιτυχίες και τη δημιουργία του Song Camp στα νησιά Τερκς και Κέικος, αποκάλυψε ότι η Evangelia συνεργάζεται με κορυφαίους συνθέτες και παραγωγούς, όπως ο Stolar, νικητής Grammy, για τη δημιουργία του τραγουδιού που θα προταθεί στην ΕΡΤ.

Η προετοιμασία για τη Eurovision 2025 είναι ήδη σε εξέλιξη, αν και η μεγάλη διοργάνωση απέχει περίπου 10 μήνες. Η Evangelia, γνωστή για τα hits της όπως «Φωτιά» και «Πάλι», θα ενσαρκώσει τις ελπίδες της Ελλάδας με ένα τραγούδι που αναμένεται να συνδυάζει καινοτόμο ήχο με την προσωπική της πινελιά.

Με την υποστήριξη ενός τόσο δυναμικού team και τις υψηλές προσδοκίες που δημιουργεί, η Evangelia βρίσκεται σε τροχιά για μια λαμπρή παρουσία στη σκηνή της Eurovision, και το κοινό περιμένει με αγωνία να δει το επόμενο μουσικό της αποτέλεσμα!

Evangelia: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της

photo-5845866195901859059-y

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024