211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ESTET Athens: Πότε είχαμε δει τον Κώστα Καραφώτη και πάλι στο Frangelico;

ESTET Athens φραντζελικο παραλιακη μπουζουκια αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φέτος επιστρέφει στον ίδιο χώρο μετά από χρόνια.

Ο Κώστας Καραφώτης είναι ο ένας εκ των δύο καλλιτεχνών που θα εγκαινιάσουν την ολοκαίνουρια πίστα του ESTET Athens. Μετά από τριάντα χρόνια πορείας ως Frangelico, το κέντρο ανανεώνεται και αλλάζει όνομα, φιλοξενώντας στη σκηνή του φέτος εκείνον μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ωστόσο, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης θα ανέβει στην συγκεκριμένη πίστα. Παλιότερα, και συγκεκριμένα, ακριβώς πριν από ία δεκαετία, τον τραγουδιστή είχαμε δει στο Frangelico με ένα άλλο σχήμα που είχε αγαπηθεί. Τον γνωρίσαμε  το 2004 που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό reality του antenna «Fame Story 2» προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστός και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά σοβαρά πάνω στο τραγούδι. Μαζί του η Χριστίνα Κολέτσα την οποία την γνωρίσαμε από το ίδιο μουσικό σόου σε άλλη χρονιά.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο 2012, ο Κώστας Καραφώτης, η Μαρία Ιακώβου, ο Νικηφόρος και η Χριστίνα Κολέτσα ξεκίνησαν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο Frangelico, ένα σχήμα που ξεχώρισε στην Αθηναϊκή διασκέδαση εκείνη τη σεζόν και διήρκησε αρκετούς μήνες. Πλέον, δέκα χρόνια μετά, επανέρχεται για εμφανίσεις στον ίδιο χώρο. Δες παρακάτω την αφίσα του τότε σχήματος.

ESTET Athens: Πότε είχαμε δει τον Κώστα Καραφώτη και πάλι στο Frangelico;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024