211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ερωτευμένος μαζί σου: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη

Ερωτευμένος μαζί σου στιχοι χρηστος μενιδιατης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε εδώ το νέο κομμάτι και δες το videoclip.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς συστήνει ακόμα μία νέα επιτυχία που κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Τίτλος του νέου του τραγουδιού είναι «Ερωτευμένος Μαζί Σου» και μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο αυτό τραγούδι υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργόντας μια συνεργασία μεταξύ δύο σπουδαίων καλλιτεχνών. Παράλληλα με το νέο τραγούδι κυκλοφορεί εδώ και το βίντεο κλιπ του σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αράπογλου.

Τον τραγουδιστή, παράλληλα, φέτος είδαμε στη σκηνή του Αυτοκίνηση 81, μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τους Alcatrash. To σχήμα ύστερα από διακοπή ενός μήνα, συνεχίζει και πάλι τις εμφανίσεις με απόλυτη επιτυχία και θερμή αγάπη από το κοινό. Άκουσε παρακάτω τη νέα κυκλοφορία, που φυσικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης τραγουδάει και ζωντανά στις εμφανίσεις του προκαλώντας πανικό! Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του φετινού χειμώνα, καθώς δύο σπουδαία και πολύ αγαπημένα ονόματα του είδους τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν τη διασκέδαση.

Ερωτευμένος μαζί σου: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024