211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έρωτας Ορφανός: Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του Κωνσταντίνου Παντελίδη

Κωνσταντίνος Παντελίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια τραγούδια συμπεριλαμβάνει;

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, γνωστός για την αυθεντική του φωνή και τον λαϊκό του ήχο, παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο έργο, το EP με τίτλο «Έρωτας Ορφανός». Αυτή η νέα κυκλοφορία περιλαμβάνει έξι τραγούδια, καθένα εκ των οποίων είναι αντιπροσωπευτικό της μοναδικής του μουσικής και του ταλέντου του.

Το EP ξεχωρίζει για την προσωπική του πινελιά σε δύο από τα κομμάτια. Το ομώνυμο «Έρωτας Ορφανός» είναι ένα ακόμα κομμάτι που φέρνει την υπογραφή του καλλιτέχνη, με στίχους και μουσική που αγγίζουν και κλέβουν τις εντυπώσεις. Το «Πορτμπαγκάζ» είναι επίσης μια δημιουργία με την υπογραφή του.

Τα υπόλοιπα τραγούδια του EP είναι δημιουργία του Γιώργου Παπαθανασίου, χαρίζοντας μια πλούσια ποικιλία στον ήχο και το στυλ του δίσκου. Με τη σφραγίδα της Cobalt Music, η κυκλοφορία αυτή υπόσχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Παντελίδη στον μουσικό χώρο της Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, με την αγάπη και τη στήριξη των εκατοντάδων χιλιάδων φαν του, διατηρεί τη φήμη του ως ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές της γενιάς του, ενώ το «Έρωτας Ορφανός» αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στην μουσική του πορεία. Πλέον αναμένουμε να κυκλοφορήσει και τον πρώτο ολοκληρωμένο του δίσκο!

Έρωτας Ορφανός: Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του Κωνσταντίνου Παντελίδη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024