211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έρωτα Εσύ: Η Δήμητρα Γαλανή σε μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Έρωτα Εσύ στιχοι Δημητρα Γαλανη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα την δούμε εκεί; 

Το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου 2021 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει μια μοναδική βραδιά, με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Γαλάνη, που θα μας ταξιδέψει μέσα από τον κόσμο του ερωτικού τραγουδιού. Η βραδιά αυτή υπόσχεται να είναι γεμάτη συναίσθημα και μαγεία, αφού η Γαλάνη και η ομάδα της θα παρουσιάσουν μια μοναδική σειρά από επιτυχίες που έχουν χαράξει την ιστορία της μουσικής.

Η βραδιά δεν θα περιοριστεί μόνο στην ερμηνεία των γνωστών τραγουδιών. Με απρόσμενες διασκευές και μια φρέσκια προσέγγιση, η ομάδα θα δώσει νέα ζωή σε παλιότερα κομμάτια, δημιουργώντας έναν ρυθμό που θα κρατήσει το κοινό ενθουσιώδες.

Εκτός από τη Δήμητρα Γαλάνη, στη σκηνή θα είναι επίσης η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, καθώς και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης. Με τη συνύπαρξη αυτών των ταλαντούχων καλλιτεχνών, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία μουσικών υφών και ερμηνειών, που θα ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Η συναυλία υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη μουσική απόλαυση. Με την εξαιρετική παρουσία των καλλιτεχνών και το μοναδικό τους ταλέντο, η Δήμητρα Γαλάνη και η παρέα της υπόσχονται ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής της μεγάλης αυτής ερμηνεύτριας.

Έρωτα Εσύ: Η Δήμητρα Γαλανή σε μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Έρωτα Εσύ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024