211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Επανεκτελέσεις 2021: 10 τραγούδια που ακούσαμε ξανά φέτος (1)

τραγουδιστες συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες εδώ ποια παλιά κομμάτια ήρθαν ξανά στο προσκήνιο.

Οι επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών είναι μία από τις must επιλογές των καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια. Για ακόμα μια χρονιά, πολλοί είναι οι τραγουδιστές που επέλεξαν να μας συστήνουν υπό νέο ήχο, παλιά αγαπημένα τραγούδια, είτε δικά τους είτε άλλων τραγουδιστών. Δες παρακάτω δέκα από τα πι0 αγαπημένα τραγούδια που ξανά ακούσαμε τον τελευταίο χρόνο.

Επανεκτελέσεις 2021: 10 τραγούδια που ακούσαμε ξανά φέτος

Τώρα Δεν Αντέχεις Naya

Η Naya μάς παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τώρα Δεν Αντέχεις», του τραγουδιού που έχει συνδεθεί απόλυτα με την Ελένη Καρουσάκη, που πρώτη το τραγούδησε, αλλά και τη δεκαετία των 90s.

Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο Κέλλυ Κελεκίδου

Ήταν 1992 όταν η Κατερίνα Κούκα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» που αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο χαρακτηριστικές της επιτυχίες. Το τραγούδι έχει συνδεθεί με τη φωνή της, όμως τώρα, 30 χρόνια μετά, η Κέλλυ Κελεκίδου το ερμηνεύει ξανά.

Το Καραβάνι Στέλιος Ρόκκος

Το «Καραβάνι» του Στέλιου Ρόκκου, η μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη που είχε κυκλοφορήσει 27 χρόνια πριν στο δίσκο «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια», μάς επανασυστήνεται σε μια άλλη εκδοχή από τον Dj Pietro.

Φύσηξε έρωτας βοριάς Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττόε φέρνει στο σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας των 90s, το τραγούδι «Φύσηξε έρωτας βοριάς» των Ζιγκ Ζαγκ. Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή, είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1995.

Παιδί της νύχτας Πάολα

Το τραγούδι «Παιδί της νύχτας» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Γιώργο Μαζωνάκη το 1997.

Κι ας παν στην ευχή τα παλιά Χρήστος Δάντης

Το κομμάτι, που είναι σε μουσική και στίχους του Απόστολου Καλδάρα, ακούσαμε για πρώτη φορά το 1969 με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Παρασκευή Βράδυ Κιάννα 

Ένα παλιό και αγαπημένο κομμάτι των One που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2000.

Μα το Θεό Κέλλυ Κελεκίδου

Το εν λόγω τραγούδι είναι σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, ενώ κυκλοφόρησε το 2005 και συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο album της Κέλλυς Κελεκίδου με τίτλο το όνομά της.

Έτσι Είναι Οι Σχέσεις Αντωνία Καούρη

Το τραγούδι «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» κυκλοφόρησε το 2006 με ερμηνεύτρια την Ηρώ και αμέσως αναδείχθηκε σε μία μεγάλη επιτυχία.

Αν Περάσεις Την Πόρτα Τριαντάφυλλος 

«Αν Περάσεις Την Πόρτα» είναι ο τίτλος μίας από τις πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες του Τριαντάφυλλου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997.   Τώρα, 25 χρόνια αργότερα, ο καλλιτέχνης επανακυκλοφορεί την επιτυχία αυτή από την Heaven Music.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024