211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Βίντεο από τις τελικές πρόβες λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Έναστρον αθηνα τιμες σχγμα τραγουδιστες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τη Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα μαζί στη σκηνή.

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Box Athens, οι Melisses επιστρέφουν σε μία νέα πίστα και ξεκινούν μια καινούρια πορεία στη νυχτερινή Αθήνα. Το συγκρότημα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του Έναστρον για πρώτη φορά και μαζί τους θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Οι Μέλισσες (MELISSES) είναι ελληνικό μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από τους Χρήστο Μάστορα (φωνή), Κώστα Μαυρογέννη (μπάσο) και Θάνο Λαΐτσα (κιθάρα). Από το 2014, ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου. Το νυχτερινό κέντρο θα κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, και έκτοτε θα μας χαρίζει ένα μοναδικό πάρτι στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο που θα κλέβει τις εντυπώσεις.

Μέσα από τα social media, πριν από λίγες ώρες είδαμε ένα βίντεο – απόσπασμα από τις τελικές πρόβες του σχήματος. Δες παρακάτω το βίντεο όπου η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας βρίσκονται μαζί on stage και τραγουδούν και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα δούμε το 2023 από το συγκεκριμένο στέκι.

Δες στο παρακάτω βίντεο τη Δέσποινα Βανδή σε παλαιότερες εμφανίσεις της: 

Έναστρον: Βίντεο από τις τελικές πρόβες λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα Μέλισσες και Δέσποινα Βανδή 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024