211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Ποιο ήταν το πρώτο σχήμα που εγκαινίασε τη σκηνή του;

ΜΕΛΙSSES εναστρον σακης ρουβας 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το κέντρο είχε ανοίξει το 2004.

Σάκης Ρουβάς και Melisses θα ενώσουν φέτος τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, στη μεγάλη σκηνή της Αθήνας του Έναστρον. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα ξεχωρίσει και αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή διασκέδαση τον χειμώνα 2024 κάθε εβδομάδα. 

Και ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την επερχόμενη αυτή συνεργασία που θα αφήσει εποχή, κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του κέντρου, το οποίο μάλιστα κλείνει φέτος είκοσι χρόνια «ζωής».

Συγκεκριμένα, την πίστα του εγκαινίασαν το 2004 ο Νότης Σφακιανάκης και η Μαριάντα Πιερίδη σε μια συνεργασία που ανέδειξε τη νέα τότε πίστα σε ένα από τα σημαντικότερα νέα κέντρα. Φυσικά, ο τραγουδιστής, στην πορεία, συνέδεσε στενά το όνομά του με τη συγκεκριμένη πίστα, καθώς τον είδαμε εκεί πολλές σεζόν. Παρακάτω θα δεις την αφίσα αλλά και ένα βίντεο από την πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών που αποτέλεσε πρεμιέρα και για το νυχτερινό κέντρο. Τώρα, είκοσι χρόνια μετά, θυμόμαστε ακόμα αυτή τη συνεργασία με νοσταλγία, ενώ περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την επόμενη που θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Έναστρον: Ποιο ήταν το πρώτο σχήμα που εγκαινίασε τη σκηνή του;

Notis Sfakianakis Live (Ολόκληρο Πρόγραμμα Στο Εναστρον 2004 ...

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024