211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Enastron: Κλειστό το Πάσχα – Πότε ανοίγει ξανά;

έναστρον μελισσες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο θα κάνει μια μικρή παύση στις εμφανίσεις.

Μια σεζόν γεμάτη επιτυχία και διασκέδαση στο «Enastron». Οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή προσέφεραν στο κοινό τους μια μοναδική εμπειρία, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το μουσικό τους ταξίδι συμπλήρωσαν οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε εμφάνιση.

Το «Έναστρον» έγινε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στην Αθήνα, φιλοξενώντας τις πιο λαμπερές μουσικές βραδιές της πόλης. Η συνεργασία μεταξύ Δέσποινας Βανδής και ΜΕΛΙSSES αναδείχθηκε σε ένα ανεπανάληπτο show που απογείωσε το κέφι και τη διάθεση του κοινού.

Ωστόσο, με τις γιορτές του Πάσχα να πλησιάζουν, ένα αναπόφευκτο διάλειμμα ανακοινώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το κέντρο ανακοίνωσε το κλείσιμο του προγράμματος για μία εβδομάδα, επανερχόμενο την επόμενη εβδομάδα με το κλασικό του πρόγραμμα.

Έτσι, μετά από αυτήν τη μικρή διακοπή, το «Έναστρον» επανέρχεται δυναμικά στη σκηνή με τους ΜΕΛΙSSES και τη Δέσποινα Βανδή να συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι.

Από τις 21 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Έναστρον» θα φιλοξενεί και πάλι το αγαπημένο μουσικό σχήμα, χαρίζοντας μια ακόμα σεζόν γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

 

«Ευχόμαστε καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση σε όλους 🙏🏽

Το πάρτυ συνεχίζεται απο 21/4
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ENASTRON

MEΛISSES X Δέσποινα Βανδή

Μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου

Concept: Κωνσταντίνος Ρίγος».

Enastron: Κλειστό το Πάσχα – Πότε ανοίγει ξανά;

Enastron

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024