211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Enastron: Πότε κάνουν φινάλε Βανδή – Μέλισσες;

Enastron βανδη μελισσες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα λίγες παραστάσεις κοντά στο κοινό τους. 

Η Δέσποινα Βανδή και οι MELISSES έκαναν την πρεμιέρα τους στο “Enastron” στις 25 Νοεμβρίου 2022, δίνοντας έναν νέο αέρα στα νυχτερινά διασκεδαστικά δρώμενα. Με πάνω από πέντε μήνες γεμάτους επιτυχημένες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το πρόγραμμα απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και αγάπη από το κοινό.

Οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου συνέβαλαν στην μοναδικότητα του προγράμματος, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε εμφάνιση.

Όμως, όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος.

Μέσα από μια ανάρτηση, το “Έναστρον” ανακοίνωσε την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος. Οι MELISSES και η Δέσποινα Βανδή θα είναι κοντά μας για ακόμα τέσσερις βραδιές, με την τελευταία εμφάνιση να είναι το Σάββατο, 13 Μαΐου

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για το μεγάλο αυτό φινάλε, αλλά οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και των Μελισσών. Ποια θα είναι η επόμενη στάση τους; Ποιες νέες συνεργασίες και εμφανίσεις μας επιφυλάσσουν; Αυτά τα ερωτήματα προκαλούν ανυπομονησία στο κοινό.

Μέχρι να έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε αυτήν την επιτυχημένη συνεργασία, ας απολαύσουμε ακόμα λίγο τις μαγικές εμφανίσεις που μας χαρίζουν οι MELISSES και η Δέσποινα Βανδή στο “Έναστρον”.

Enastron: Πότε κάνουν φινάλε Βανδή – Μέλισσες;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024