211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Αύριο κάνουν πρεμιέρα Βανδή – Μέλισσες

Έναστρον αθηνα τιμες μελισσες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναμφίβολα στο Έναστρον θα βρεις ένα από τα σχήματα της χρονιάς. 

Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, το Αθηναϊκό νυχτερινό τοπίο θα ανανεωθεί ξανά, υποδεχόμενο την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Έναστρον . Η βραδιά υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία ζωντανής διασκέδασης με την επιστροφή των Μελισσών, συνοδευόμενοι από την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή.

Μετά από χρόνια συνεργασίας με το Box Athens, οι Melisses επιστρέφουν με ένα νέο ξεκίνημα, ανεβαίνοντας για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Έναστρον. Μαζί τους, η μοναδική φωνή και η καταπληκτική ενέργεια της Δέσποινας Βανδής υπόσχονται να δώσουν στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Το πρόγραμμα της βραδιάς συμπληρώνουν οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου, ενώ η ανακοίνωση της ημερομηνίας προκάλεσε ήδη ανυπομονησία στο κοινό. Με ένα teaser βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Έναστρον δημιούργησε προσδοκίες για μία από τις πιο λαμπερές νύχτες της πόλης!

Από εκεί και πέρα, το δυναμικό σχήμα των Melisses υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Έναστρον, κλέβοντας τις εντυπώσεις στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Δες στο παρακάτω βίντεο τη Δέσποινα Βανδή σε παλαιότερες εμφανίσεις της: 

Έναστρον: Αύριο κάνουν πρεμιέρα Βανδή – Μέλισσες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enastron Athens (@enastron_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024