211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναρξη Teatro: Στιγμιότυπα από την πρώτη βραδιά για Πάολα – Νίκο Κουρκούλη

Έναρξη Teatro athens παολα τιμες φιαλης κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Έναρξη Teatro: Πάολα και Νίκος Κουρκούλης έκαναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους την περασμένη Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020. Οι δύο καλλιτέχνες, ύστερα από την αναβολή της πρεμιέρας τους λόγω της καραντίνας, επέστρεψαν διατηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Πράγματι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο όλοι μας. Υπάρχει επιφυλακτικότητα σε όλους, έχει κατακλύσει όλο τον κόσμο. Εμείς ως καλλιτέχνες πιστεύω ότι έχουμε χρέος αυτή τη στιγμή να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να τον χαλαρώσουμε, να περάσει καλά. Δυστυχώς δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχει ο καλλιτέχνης να μπει σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον και να παρουσιάσει τη δουλειά του. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», είπε η Πάολα σε πρόσφατες δηλώσεις της στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν φυσικά και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές και πολλοί τραγουδιστές όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κέλλυ Κελεκίδου που βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της. Δες παρακάτω φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή βραδιά. Το σχήμα θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έναρξη Teatro: Στιγμιότυπα από την πρώτη βραδιά για Πάολα – Νίκο Κουρκούλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024