211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έμπατη North: Επιστρέφει με Ίμβριο – Δασκουλίδη – Σπυράκο

Ίμβριος - Δασκουλίδης - Σπυράκος στην αφίσα του νέου σχήματος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το νυχτερινό κέντρο για τον χειμώνα 2024;

Πέτρος Ίμβριος, Γιώργος Δασκουλίδης και Σπύρος Σπυράκος ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα νέο ζωντανό πρόγραμμα από το Εμπατή North που θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα αυτό. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ το μοναδικό πρόγραμμά τους θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και θα κάνει τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο!

Συγκεκριμένα, τα τρία σπουδαία ονόματα θα κάνουν τη λαμπερή – και άκρως γιορτινή – πρεμιέρα τους λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

Και οι τρεις καλλιτέχνες αποτελούν γνώριμα ονόματα για το νυχτερινό μαγαζί καθώς πολλές φορές έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα αυτή. Τώρα, θα τους δούμε μαζί και τους τρεις, σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη.

Τώρα τα τρία αυτά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, με μεγάλη εμπειρία στη ζωντανή διασκέδαση, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι στην πόλη. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να κάνει γνωστή αυτή τη νέα συνεργασία του.

Έμπατη North: Επιστρέφει με Ίμβριο – Δασκουλίδη – Σπυράκο

Το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου για τα Χριστούγεννα 2023

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024