211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο της videoclip;

Τι έχω τραβήξει ελλη κοκκινου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε το 1996, όχι από δικό της δισκογραφική δουλειά.

Η Έλλη Κοκκίνου, μια από τις πιο αγαπητές και επιδραστικές φιγούρες της ελληνικής λαϊκής μουσικής, έκανε το πρώτο της βήμα στον καλλιτεχνικό κόσμο με έναν ιδιαίτερο και αξέχαστο τρόπο. Αν και σήμερα η καριέρα της είναι γεμάτη με μεγάλες επιτυχίες και διαρκείς επιτυχίες, το ντεμπούτο της στον κόσμο των videoclip έγινε το 1996, όταν ήταν μόλις 26 ετών.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή της στη διασκευή του κομματιού “Σαν Με Κοιτάς” από τον Κώστα Χρύση, ο οποίος ήταν τότε μέλος του συγκροτήματος VIPS. Αυτό το κομμάτι ήταν η ευκαιρία της να εμφανιστεί στη σκηνή με μια πρώτη σημαντική παρουσία. Στο videoclip αυτό, η Έλλη Κοκκίνου έκανε την πρώτη της εμφάνιση και έδωσε ένα δείγμα των καλλιτεχνικών της ικανοτήτων που εντυπωσίασαν το κοινό.

Η συμμετοχή της στο videoclip του “Σαν Με Κοιτάς” αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για μια λαμπρή καριέρα. Από τότε, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κατακτήσει τη σκηνή με πολλές επιτυχίες, κυκλοφορώντας δίσκους που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και καθιερώνοντάς την ως μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αν και η πορεία της από εκείνη την πρώτη εμφάνιση μέχρι σήμερα είναι γεμάτη επιτυχίες, δεν πρέπει να ξεχνάμε την αρχική της στιγμή, εκείνο το πρώτο videoclip που μας σύστησε τη μετέπειτα διάσημη καλλιτέχνιδα.

Έλλη Κοκκίνου: Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο της videoclip;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024