211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Η σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία

Έλλη Κοκκίνου εμφανίσεις τραγούδιστές 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο είναι αυτό το νέο της πρόσφατο βήμα;

Μία καινούργια αρχή μαζί με την Panik Records κάνει η Έλλη Κοκκίνου η οποία άλλαξε δισκογραφική οικογένεια ύστερα από χρόνια. Ύστερα από 7 χρόνια που αποτελούσε μέλος της Cobalt Music, κάνει αυτή την επαγγελματική αλλαγή που κάνει αίσθηση.

Οι υπογραφές ήδη έπεσαν και η τραγουδίστρια αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία που θα επισφραγήσει και αυτή τη συνεργασία.

«Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την @ellikokkinou, μία από τις πλέον επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες που από τα τέλη των ‘90s μέχρι και σήμερα έχει αφήσει τη δική της ξεχωριστή μουσική σφραγίδα. Η Έλλη Κοκκίνου εντάχθηκε στο δυναμικό της κορυφαίας ανεξάρτητης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας, υπογράφοντας το συμβόλαιό της με τον CEO της Panik Entertainment Group, @g_arsenakos. Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, ένα τραγούδι που θα συγκλονίσει!», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία στην ανάρτηση που έκανε.

Πρόσφατα, την τραγουδίστρια είδαμε σε μία πολύ ιδιαίτερη live εμφάνιση για τον Άγιο Βαλεντίνο, μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Καραφώτη και τον Στέλιο Διονυσίου στο Θέατρο Παλλάς.

Έλλη Κοκκίνου: Η σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024