211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου | Σε ποια πόλη βρίσκεται διακοπές;

Έλλη Κοκκίνου ποζαρει χαμογελαστη στις διακοπες της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι αναρτήσεις της στο Instagram 

Η Έλλη Κοκκίνου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και βρίσκεται κοντά στο κοινό της που την αγαπά και την ακολουθεί φανατικά. Αυτές τις μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στον Πόρο και φυσικά, δεν έλειψε να επισκεφθεί τις παραλίες της μαγευτικής πόλης και να περάσει χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Φυσικά τις στιγμές αυτές μοιράστηκε μέσα από το Instagram της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έδειξε την ομορφιά της περιοχής για ακόμα μια φορά. Η τραγουδίστρια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματά της τον ερχόμενο χειμώνα. Για πρώτη φορά, θα την δούμε στην πίστα του Φωταέριο σε μια συνεργασία που δεν έχουμε δει ξανά, με τον Γιάννη Πλούταρχο. Παρά τα πολλά χρόνια πορείας τους στο τραγούδι, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους στην πίστα για πρώτη φορά και θα μας χαρίσουν ένα θέαμα που δεν έχουμε δει ξανά μέχρι σήμερα.

Έλλη Κοκκίνου | Σε ποια πόλη βρίσκεται διακοπές;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024