211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου και Λούκας Γιώρκας: Ξεκινούν κοινές εμφανίσεις

Έλλη Κοκκίνου και Λούκας Γιώρκας εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους ο Δημήτρης Καραδήμος – Πότε κάνουν πρεμιέρα; 

Η Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο από τους πιο δυναμικούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της εποχής μας, την Έλλη Κοκκίνου και τον Λούκα Γιώρκα. Αυτό το μουσικό δίδυμο ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη σκηνή του Theama Venue στη Λεμεσό, δημιουργώντας μια νέα σειρά εμφανίσεων που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Η πρεμιέρα τους, προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, σηματοδοτεί την αρχή μιας μουσικής πορείας γεμάτης ενέργεια και διασκέδαση. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μοναδικές φωνές τους σε έναν ανοιχτό χώρο γεμάτο ζωντάνια και τέλεια ατμόσφαιρα.

Μαζί τους, συμπληρώνοντας το εκρηκτικό πρόγραμμα, βρίσκονται ο Δημήτρης Καραδήμος και η Έλενα Παπαπαναγιώτου, δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το Theama Venue, με τον ειδικά διαμορφωμένο καλοκαιρινό του χώρο, αναμένεται να φιλοξενήσει μια σειρά από αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και χορό. Και με την ανυπομονησία μας να είναι στο έπακρο, περιμένουμε επίσης να τους δούμε σε κάποια εμφάνιση σε πίστα της Αθήνας, δίνοντας μια νέα διάσταση στη συνεργασία τους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε μια μοναδική μουσική εμπειρία, καθώς η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας μας ταξιδεύουν με τις φωνές και τις ερμηνείες τους σε έναν κόσμο γεμάτο επιτυχίες.

Έλλη Κοκκίνου και Λούκας Γιώρκας: Ξεκινούν κοινές εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024