211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: «Πέρασα καταπληκτικά, διασκέδασα με την ψυχή μου»

Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το μήνυμα της τραγουδίστριας για τη συμμετοχή της στο J2US.

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο δημοφιλές μουσικό σόου J2US, αντικαθιστώντας την Καίτη Γαρμπή στην κριτική επιτροπή. Η Γαρμπή βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό, αφήνοντας έτσι τη θέση της κενή για την Κοκκίνου, που δεν απογοήτευσε ούτε τους τηλεθεατές ούτε τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια έκανε μια θεαματική επιστροφή στην τηλεόραση, συζητήθηκε έντονα για την εμφάνισή της και το υπέροχο μωβ φόρεμα που φορούσε. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο για την ενδυματολογική της επιλογή, αλλά και για την εξαιρετική της ερμηνεία. Όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει, αποθεώθηκε από το κοινό στο στούντιο, και η εμφάνισή της προκάλεσε αίσθηση και στα social media, όπου οι θαυμαστές της εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους.

Μετά το τέλος της εμφάνισής της, ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ανέφερε ότι την περίμεναν στο J2US εδώ και έξι σεζόν. «Αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή νομίζω. Όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή» απάντησε η Έλλη Κοκκίνου, επιβεβαιώνοντας την απόφασή της να συμμετάσχει φέτος. Παράλληλα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται και στο νυχτερινό κέντρο Romeo μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, κάτι που επιβεβαιώνει την πολυάσχολη καριέρα της.

Ο Κοκλώνης δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την Κοκκίνου, λέγοντας: «Είσαι πιο νέα από ποτέ, πιο ωραία από ποτέ. Η ενέργεια στη σκηνή έβαλε φωτιά και είναι σαν κάτι να έχει γίνει στη ζωή σου – δεν ξέρω τι – και να είναι όλα πάρα πολύ πιο ωραία. Μου βγάζεις αυτό». Η τραγουδίστρια, με το γνωστό της χιούμορ, απάντησε: «Άρα να το συνεχίσω».

Η επιστροφή της Έλλης Κοκκίνου στο J2US ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο «Romeo Club», μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Έλλη Κοκκίνου: «Πέρασα καταπληκτικά, διασκέδασα με την ψυχή μου»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024