211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Backstage στιγμιότυπα από το “Πάμε γι’ άλλα”

Έλλη Κοκκίνου παμε γιάλλα - στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο.

Η Έλλη Κοκκίνου δίνει μια αποκλειστική ματιά στη δημιουργία του τελευταίου της μουσικού βίντεο, «Πάμε γι’ Άλλα», ενός ξεχωριστού χορευτικού κομματιού του καλοκαιριού. Το τραγούδι σαγήνευσε αμέσως το κοινό μετά την κυκλοφορία του, λαμβάνοντας υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και όντας βασική επιτυχία στα DJ sets.

Τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του νέου αυτού κομματιού υπογράφουν οι Παναγιώτης Μπρακούλιας και Τάσος Λυμπέρης αντίστοιχα. Το music video  για το τραγούδι έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα στο YouTube, ενώ οι θαυμαστές έχουν πάει στο TikTok για να δημιουργήσουν ευφάνταστα βίντεο.

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στο γραφικό νησί της Νάξου και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, το backstage video προσφέρει μια ματιά στη διαδικασία των γυρισμάτων μέσα από φωτογραφίες και πλάνα από τα παρασκήνια. Η ερμηνεία της Έλλης Κοκκίνου, δίπλα στον συμπρωταγωνιστή Ηλία Γκότση και τα μαγευτικά τοπία της Νάξου, κλέβουν τις εντυπώσεις.  Ταυτόχρονα, η τραγουδίστρια ξεκινά την καθιερωμένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έλλη Κοκκίνου: Backstage στιγμιότυπα από το “Πάμε γι’ άλλα”

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024