211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Ακυρώνει ακόμη μια εμφάνιση – παραμένει στο νοσοκομείο

Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Προβλήματα υγείας κρατούν την τραγουδίστρια μακριά από τη σκηνή για ακόμη μία εμφάνιση.

Η Έλλη Κοκκίνου αναγκάστηκε να ακυρώσει μια ακόμη προγραμματισμένη εμφάνιση λόγω προβλημάτων υγείας που την κρατούν στο νοσοκομείο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε περιοδεία, ανακοίνωσε μέσα από τα social media την ακύρωση της συναυλίας της στη Ρόδο, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Η Κοκκίνου, μέσω ενός μηνύματος στο Instagram, εξήγησε στους fans της ότι οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση, λόγω ενός ιού που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Παρόλο που αρχικά είχε διαγνώσει με φαρυγγίτιδα, οι εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός πιο σοβαρού ιού, αναγκάζοντας τη να αναβάλει τις εμφανίσεις της.

«Δυστυχώς, λόγω της κατάστασής μου, δεν μπορώ να συμμετάσχω στη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στη Ρόδο. Ο γιατρός μου έχει δώσει αυστηρές οδηγίες να παραμείνω στο νοσοκομείο και να ξεκουραστώ. Ο αγαπημένος Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, και ελπίζω να τα πούμε σύντομα», έγραψε η Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια είχε ήδη ανακοινώσει την ακύρωση της εμφάνισης της στην Αρεόπολη Λακωνίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους θαυμαστές της για την κατανόηση και υπόσχεται να ανακοινώσει νέες ημερομηνίες για τις εμφανίσεις της μόλις αναρρώσει πλήρως.

Έλλη Κοκκίνου: Ακυρώνει ακόμη μια εμφάνιση – παραμένει στο νοσοκομείο

ellikokkinourodos

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024