211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελλάδος Εικόνες 2024: Ποιους καλλιτέχνες βλέπουμε σε ζωντανές εμφανίσεις

Κυριάκος Κυανός στο Ελλάδος Εικόνες 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κάθε εβδομάδα το στέκι μάς χαρίζει μοναδικές βραδιές στοΕλλάδος Εικόνες 2024.

Ελλάδος Εικόνες 2024, ένα αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Αθήνας που μας έχει μάθει σε πολύ ανεβαστικές ζωντανές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών. Το μαγαζί βρίσκεται κοντά στο Χίλτον και συγκεκριμένα στην οδό Βεντήρη 5. Όμως, ποιους καλλιτέχνες απολαμβάνουμε εκεί κάθε εβδομάδα και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις;

Τις δύο βασικές βραδιές της εβδομάδες, δηλαδή τις Παρασκευές και τα Σάββατα, στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι απολαμβάνουμε τον Κυριάκο Κυανό, έναν καλλιτέχνη με μεγάλη πορεία που ακολουθείται από το δικό του φανατικό κοινό. Κάθε εβδομάδα, ο διάσημος τραγουδιστής μάς ταξιδεύει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και κάνει το κέφι να χτυπάει κόκκινο.

Τις Πέμπτες ένας άλλος πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης αναλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος και κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν είναι άλλος από τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Ο διαχρονικός τραγουδιστής είναι στο αγαπημένο σποτ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και κάνει τις Πέμπτες στην Αθήνα πραγματικά αξέχαστες.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις του συγκεκριμένου νυχτερινού μαγαζιού για τα σχήματα που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα στον χώρο του. Δύο αγαπημένοι τραγουδιστές που ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν το κέφι να χτυπάει κόκκινο στην καρδιά της Αθήνας και να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ποιους καλλιτέχνες βλέπουμε σε ζωντανές εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024