211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελευθερία Ελευθερίου: Θυμάσαι σε ποιο talent show τη γνωρίσαμε;

Ελευθερια Ελευθεριου κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και ποιο ήταν το πρώτο της ελληνικό τραγούδι; 

H Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τους φετινούς συμμετέχοντες στο Survivor 4 και ήδη έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον πάνω της. Φυσικά, είναι ήδη μία γνωστή τραγουδίστρια με αξιοσημείωτη πορεία στη μουσική. Τη γνωρίσαμε το μακρινό 2006 από τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό. Θυμάσαι ποιος ήταν;

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Το 2009 συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του The Χ-Factor, όπου έφτασε μέχρι το πέμπτο live και έγινε ευρέως γνωστή. Τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ενώ ήδη είχε κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια με αγγλικούς στίχους, το πρώτο της ελληνόφωνο τραγούδι ήταν το «Κέντρο του κόσμου», που κυκλοφόρησε το 2010. Έκτοτε, μάς έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες αλλά και πολλές συνεργασίες σε πίστες στο πλευρό αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως με τον Νίκο Βέρτη στο ΥΤΟΝ και τον Πάνο Κιάμο στο Fix Live.

Ελευθερία Ελευθερίου: ποιο ήταν το πρώτο της ελληνικό τραγούδι; 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024