211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέο videoclip για το τραγούδι «Αγάπη Δεμένη»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα δουλειά έρχεται 

Μέσα στο καλοκαίρι, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς σύστησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Δεμένη». Το κομμάτι αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό της ερμηνεύτριας και αναδείχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.  Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται μαζί με την τραγουδίστρια στις εμφανίσεις της.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Πλέον, η ώρα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έφτασε!  Το video clip για την «Αγάπη Δεμένη» έχει σκηνοθετήσει η ομάδα των Whiteroom και κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal. Μέσα από το Facebook πήραμε μια μικρή γεύση από όλα όσα θα δούμε σύντομα ολοκληρωμένα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει την επιτυχία στη σκηνή του Hotel Ερμού, όπου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της εδώ και περίπου έναν μήνα. Το φινάλε αναμένεται να γίνει μέσα στο Δεκέμβρη και η τραγουδίστρια θα παραδώσει τη σκυτάλη του προγράμματος στην Άννα Βίσση, που για ακόμα μια χρονιά ετοιμάζεται να ανέβει στην ίδια σκηνή. Εν αναμονή της ανακοίνωσης της μεγάλης πρεμιέρας που αναμένεται να γίνει πριν μπει το νέο έτος.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέο videoclip για το τραγούδι «Αγάπη Δεμένη»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024