211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανιση με μαυρη μπλούζα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο

Ακόμα μια μοναδική εμφάνιση ετοιμάζεται να μας χαρίσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια μοναδική βραδιά ερμηνεύοντας όχι τις δικές της επιτυχίες, αλλά ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, του Μάνου Χατζιδάκι.

Δες επίσης: Σωκράτης Μάλαμας: Στο Θέατρο Βράχων για μία μοναδική συναυλία

Κορυφαία τραγούδια του σπουδαίου καλλιτέχνη θα ερμηνευτούν από την τραγουδίστρια χαρίζοντάς μας μια μαγευτική βραδιά στον ιστορικό αυτό χώρο της πόλης, το φθινόπωρο. Συμμετέχει το «Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις» και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, που θα πλαισιώσουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Δήμητρα Σελεμίδου.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά το έργο «Ελλάς Η Χώρα Των Ονείρων». Η μουσική αυτή γράφτηκε για ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ του Wolfrang Mueller –Sehn (1960-1961) που είχε θέμα την Ελλάδα. Το δεύτερο μέρος της συναυλίας αποτελείται από τέσσερις κύκλους τραγουδιών που γράφτηκαν για το θέατρο αλλά στη συνέχεια αυτονομήθηκαν ως ολοκληρωμένα έργα. «Κύκλος Με Την κιμωλία», «Παραμύθι Χωρίς Όνομα», «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» και «Οδός Ονείρων». Μια μοναδική εμφάνιση από την μεγάλη ερμηνεύτρια που ανυπομονούμε να δούμε.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι υπόλοιποι σταθμοί της περιοδείας της:

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024