211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Επιστρέφει με νέο τραγούδι σύντομα!

η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos Emi. Με τίτλο «Δεύτερα Κλειδιά», το νέο της τραγούδι έρχεται να μας συναρπάσει, με τη δισκογραφική να μας ενημερώνει για την επερχόμενη κυκλοφορία μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Δες επίσης: Γιώργος Τσαλίκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

Το περασμένο φθινόπωρο μάγεψε το κατάμεστο Ηρώδειο όταν ερμήνευσε σπουδαία τραγούδια από κορυφαία έργα του μέγα μουσουργού Μάνου Χατζιδάκι, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το εξαιρετικό της ταλέντο.

Δες επίσης: Στέφανος Κορκολής | Παράταση εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club

Και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο τραγούδι που αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καραδήμος και τους στίχους η Sunny Μπαλτζή.

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Επιστρέφει με νέο τραγούδι σύντομα! 

Παράλληλα, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να επανέλθει σύντομα με εμφανίσεις στην Αθήνα από τη σκηνή του «Anodos Live Stage». Η πρεμιέρα υπολογίζεται να γίνει στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη μουσική σκηνή. Σύντομα ωστόσο θα μάθουμε πότε ακριβώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και πάλι live την αγαπημένη ερμηνεύτρια που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στη διασκέδαση της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024