211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πού θα εμφανιστεί μετά το Hotel Ermou;

Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα σειρά εμφανίσεων για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες και πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στην Αθήνα και τον χώρο του Htel Ermou, όπου τώρα εμφανίζεται η Άννα Βίσση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο FIX FACTORY OF SOUND, με ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Η πρεμιέρα της αγαπημένης τραγουδίστριας θα γίνει το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, και θα είναι κοντά μας τα επόμενα Σάββατα, 2, 9 και 16 Φεβρουαρίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα αγαπηθεί πολύ και στη συμπρωτεύουσα, εμπλουτισμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Μαζί της στη σκηνή θα είναι πάλι, όπως και στην Αθήνα, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Δες παρακάτω την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεών της που αναμφίβολα θα αγαπηθούν πολύ από το κοινό στη συμπρωτεύουσα. Η ερμηνεύτρια επιστρέφει με ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα πρωταγωνιστήσει στη συμπρωτεύουσα για έναν περίπου μήνα και αναμφίβολα περιμένουμε τη στιγμή που θα κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα, ενώ παράλληλα, περιμένουμε και τα καλοκαιρινά της σχέδια.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πού θα εμφανιστεί μετά το Hotel Ermou;

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024