211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Πότε κάνει πρεμιέρα στον «Σταυρό του Νότου Plus»

Ελένη Τσαλιγοπούλου σταυρος του νοτου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί την αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια σειρά μοναδικών εμφανίσεων στη σκηνή του «Σταυρό του Νότου Plus» με ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στο πέρασμα του χρόνου.

Την πρεμιέρα της θα κάνει την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, ενώ εκεί θα την απολαμβάνουμε και κάθε Παρασκευή για περιορισμένες εμφανίσεις. Μαζί της πέντε μουσικοί. Ο Μανώλης Πάππος με το μπουζούκι του, ο Φώτης Σιώτας με το βιολί του, ο Γιάννης Παπαγεωργίου με τη λαϊκή κιθάρα του, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου με την ηλεκτρική κιθάρα του και ο Άγης Παπαπαναγιώτου με το κοντραμπάσο του.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε: «Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου σας προσκαλώ στο Σταυρό του Νότου Plus, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί μου πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους: Ο Μανώλης Πάππος με το μπουζούκι του, ο Φώτης Σιώτας με το βιολί του, ο Γιάννης Παπαγεωργίου με τη λαϊκή κιθάρα του, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου με την ηλεκτρική κιθάρα του και ο Άγης Παπαπαναγιώτου με το κοντραμπάσο του, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την ποιότητα και το μεγάλο ταλέντο του».

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Πότε κάνει πρεμιέρα στον «Σταυρό του Νότου Plus»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024