211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Έγινε «χρυσή» και στην Ισπανία

Ελένη Φουρέιρα χαμογελαστη στην Ισπανια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιτυχία συνεχίζεται χωρίς τέλος για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει αναμφίβολα μια από τις καλύτερους περιόδους στη ζωή της. Είναι απόλυτα ερωτευμένη και ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο, ενώ παράλληλα, τα επαγγελματικά της οδεύουν από το καλό στο καλύτερο.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

Η φετινή της συμμετοχή στη Eurovision και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Το τραγούδι Fuego, με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο, γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Ανάμεσα σε αυτές και η Ισπανία. Οι φανς της στη χώρα αυτή είναι πραγματικά αναρίθμητοι με αποτέλεσμα το single να γίνει χρυσό και εκεί! Η panik, δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, ανακοίνωσε τη νέα της επιτυχία. Η τραγουδίστρια συνεχίζει την επιτυχία χωρίς τίποτα να την εμποδίζει και φυσικά πολύ σύντομα θα την απολαύσουμε σε κάποια πίστα στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, οι φήμες την θέλουν να εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο teatro. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα. Σύντομα θα μάθουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά της.

Ελένη Φουρέιρα | Έγινε «χρυσή» και στην Ισπανία

https://www.instagram.com/p/BmxzjaTAHVk/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024