211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Βάφτισε τον γιο της Ερμή

Ελένη Φουρέιρα: Βάφτισε τον γιο της Ερμή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια μετά από την βάφτιση.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους, Ερμή, στις 8 Ιουνίου. Η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία, καθώς το ζευγάρι αποκαλεί τον μικρό του δικό του «θεό», δείχνοντας την τρυφερή και ιδιαίτερη σχέση τους με το παιδί τους.

Παρόλο που η Φουρέιρα και ο Μποτία προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, η βάφτιση του Ερμή έγινε γνωστή και κέντρισε το ενδιαφέρον. Η τοποθεσία της βάφτισης έμεινε μυστική, επιτρέποντας στο ζευγάρι να απολαύσει την ιδιωτική στιγμή με στενούς φίλους και οικογένεια.

Η Φουρέιρα, γνωστή για την επιτυχία της στη μουσική βιομηχανία, έχει εκφράσει επανειλημμένα τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τη μητρότητα. Ο γιος της, Ερμής, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2023, και η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς και για την αίσθηση ολοκλήρωσης που ένιωσε με τον ερχομό του.

Η βάφτιση, που έγινε σε μια όμορφη παραλιακή τοποθεσία, είχε έναν αέρα πολυτέλειας και απλότητας. Παρά τη διατήρηση ενός χαμηλού προφίλ, λίγα στιγμιότυπα από το πάρτι κυκλοφόρησαν, αποκαλύπτοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Η σχέση της Φουρέιρα με τον Μποτία, τον διάσημο ποδοσφαιριστή, έχει διατηρηθεί επίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δείχνει την κοινή τους επιθυμία να προστατεύσουν την οικογενειακή τους ζωή. Οι δυο τους φαίνονται να έχουν βρει την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής τους καριέρας και της προσωπικής τους ζωής, προσφέροντας στον γιο τους ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και φροντίδα.

Ελένη Φουρέιρα: Βάφτισε τον γιο της Ερμή

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024