211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Το νέο τραγούδι «Βασίλισσα» έρχεται!

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε

Πριν λίγο καιρό, η Ελένη Φουρέιρα μάς σύστησε το κομμάτι «Το κάτι που έχεις», μια διασκευή της παλιάς επιτυχίας της Καίτης Γαρμπή, Κάτι, που φυσικά αγκαλιάστηκε πολύ θερμά από το κοινό της. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά δισκογραφικά με τη νέα επιτυχία, που θα φέρει το τίτλο “Βασίλισσα”.

Το νέο της κομμάτι και σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει και έρχεται σύντομα μαζί με το video clip του σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Προς το παρών, το teaser του κομματιού κυκλοφόρησε και μας δίνει μια γεύση από την επερχόμενη αυτή δουλειά της που θα την φέρει και πάλι στο προσκήνιο.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στη νυχτερινή Αθήνα από τον χώρο του ανανεωμένου Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του μοναδικού Αντώνη Ρέμου, ο οποίος επιστρέφει με ένα πολύ ξεχωριστό concept. Ύστερα από αρκετό καιρό, αποχωρεί από τα μαγαζιά του Κώστα Μπερτάκη, στα οποία την βλέπαμε τελευταία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, και ξεκινά κάτι νέο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα! Μια πρεμιέρα που η πόλη αναμένει με μεγάλη αγωνία! Προς το παρόν, άκουσε το teaser του κομματιού με το οποίο επιστρέφει και δισκογραφικά πολύ σύντομα!

Ελένη Φουρέιρα | Το νέο τραγούδι «Βασίλισσα» έρχεται!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024