211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Της έγινε πρόταση για τη Eurovision 2025;

Ελένη Φουρέιρα: Της έγινε πρόταση για τη Eurovision 2025
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αλήθεια ή φήμη; Τι απαντά ο Γιώργος Αρσενάκος για τις φήμες σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision 2025.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία άφησε το δικό της στίγμα στη Eurovision με την εντυπωσιακή της εμφάνιση το 2018, όταν κατέκτησε τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fuego εκπροσωπώντας την Κύπρο, είναι ένα όνομα που συχνά συνδέεται με φήμες για πιθανή επιστροφή της στον διαγωνισμό. Το κοινό τη λατρεύει, και κάθε της κίνηση προκαλεί ενδιαφέρον, ειδικά όταν πλησιάζει η περίοδος της Eurovision.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό του 2025. Ωστόσο, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, έσπευσε να διαψεύσει οποιαδήποτε τέτοια φήμη. Σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει ούτε κουβέντα, ούτε νύξη, ούτε από εμάς ούτε από την ΕΡΤ για την Ελένη Φουρέιρα». Έτσι, έκανε σαφές πως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πρόταση για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του 2025.

Παρόλο που οι φήμες για την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision δεν επαληθεύτηκαν, ο Γιώργος Αρσενάκος ανέφερε πως σκέφτονται άλλες επιλογές. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Τάνια Μπρεάζου είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτονται για τον διαγωνισμό, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Ελένη Φουρέιρα: Της έγινε πρόταση για τη Eurovision 2025;

Ο CEO της Panik Records μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν υπάρχει ούτε κουβέντα, ούτε νύξη, ούτε από εμάς, ούτε από την ΕΡΤ για την Ελένη Φουρέιρα».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024