211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε τηλεοπτικό show της Ισπανίας!

η Ελένη Φουρέιρα χαμογελαστη τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα εκρηκτική εμφάνιση 

Την ευρωπαϊκή της περιοδεία ξεκίνησε αυτές τις μέρες η Ελένη Φουρέιρα, λίγο μετά το τέλος της Eurovision, όπου κατόρθωσε να κερδίσει τη δεύτερη θέση και να γίνει ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν μουσικά την Ευρώπη τις μέρες αυτές. Πρώτος σταθμός της περιοδείας της, ήταν η Ισπανία όπου φυσικά η τραγουδίστρια έκλεψε για τα καλά τις εντυπώσεις.

Δες επίσης:Στα χίλια χρόνια μια φορά Ηλίας Καμπακάκης Στίχοι

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έκανε μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση στο μεγαλύτερο σόου χορού της Ισπανίας, το «FAMA A BAILAR» και χόρεψε μαζί με τους σπουδαστές της Ακαδημίας την χορογραφία του «Fuego» και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δες επίσης:Botox | Νέο τραγούδι και κλιπ από την Κατερίνα Στικούδη

Η περιοδεία της συμπεριλαμβάνει εμφανίσεις στο Cyprus Pride στη Λευκωσία (3/6), στο Λονδίνο (29/6), τη Σουηδία, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Δες παρακάτω το βίντεο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Παράλληλα, αναμένουμε να ολοκληρώσει την περιοδεία αυτή, στα τέλη Ιουνίου, και να επιστρέψει φυσικά με εμφανίσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες τη θέλουν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ακρωτήρι, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Ελένη Φουρέιρα | Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε τηλεοπτικό show της Ισπανίας!

https://www.youtube.com/watch?v=JvRwyaPB074

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024