211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Η συνύπαρξη on stage με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls

Ελένη Φουρέιρα που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την κοινή φωτογραφία με τη Nicole Scherzinger 

Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και γνωρίζει τεράστια αγάπη από το κοινό, πραγματοποιώντας sold out εμφανίσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ανάμεσα στις εμφανίσεις της σε διάφορες χώρες και εκείνη στη Ρουμανία, όπου βρέθηκε στο ίδιο stage με μια από τις μεγαλύτερες stars. Φυσικά, πρόκειται για την μοναδική Nicole Scherzinger!

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Πρόκειται για την ταλαντούχα τραγουδίστρια του συγκροτήματος Pussycat Dolls, που εδώ και χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα, που συνεχίζεται με τον ίδιο βαθμό επιτυχίας.

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

«Girl you are a true diva @nicolescherzinger ❤️ happy to meet you and share the same stage with you …», έγραψε η τραγουδίστρια εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τη γνωριμία αυτή.

Παράλληλα, αναμένουμε το τέλος της περιοδείας της και την επιστροφή της στην Ελλάδα όπου θα την δούμε σε κάποια συνεργασία επί σκηνής. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό πως θα την απολαύσουμε στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Ελένη Φουρέιρα | Η συνύπαρξη on stage με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls

https://www.instagram.com/p/BnM2QP7glfl/?taken-by=foureira

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024