211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Panik Records

η Ελένη Φουρέιρα χαμογελαστη τραγουδαει την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανανέωση του συμβολαίου της

Την επιτυχημένη συνεργασία της με την Panik Records συνεχίζει η Ελένη Φουρέιρα και λίγο πριν την συμμετοχή της στη Eurovision στη Λισαβόνα στην οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, η τραγουδίστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με την γνωστή δισκογραφική και μαζί με τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, φωτογραφήθηκαν κατά την υπογραφή του συμβολαίου.

Δες επίσης: Apla Ellinika | Ακόμα μια sold out βραδιά για το Sfera party

Η τραγουδίστρια άλλαξε δισκογραφική το 2015, όταν έφυγε από τη MINOS EMI, και το πρώτο της single με τη συγκεκριμένη δισκογραφική ήταν το «Στο Θεό με πάει». Έκτοτε, πολλές είναι οι επιτυχίες που έχουμε ακούσει από την τραγουδίστρια σε συνεργασία με την εν λόγω δισκογραφική.

Δες επίσης: Frangelico | Ποιοι θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Γιαννιά;

Παράλληλα, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Ακρωτήρι, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Μια συνεργασία που έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν και πρόκειται για κάτι δοκιμασμένο ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στο Αθηνών Αρένα, σε μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, αφού εμφανίστηκε στην πίστα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Αναμφίβολα, μια από τις πιο δυναμικές σεζόν για την ίδια!

Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Panik Records

https://www.instagram.com/p/Bh_5VnRjFRL/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024