211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Πώς περνάει τα απογεύματα με τον γιο της

Ελένη Φουρέιρα στην πίστα 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που μοιράστηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου η αγαπημένη τραγουδίστρια – και μανούλα πλέον – δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η ίδια έδειξε στους θαυμαστές της τα παιχνίδια που έκανε με τον μικρό της γιο στο σπίτι τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έκρυβε τη χαρά της, καθώς γέλαγε με τις κινήσεις του παιδιού της.

Παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσει με τον γιο της, που γεννήθηκε πριν από 10 μήνες και είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που μέχρι τώρα έχει μοιραστεί με το κοινό τγης στιγμιότυπα με εκείνον.

Ελένη Φουρέιρα: Πώς περνάει τα απογεύματα με τον γιο της

Πού τραγουδάει; 

Παράλληλα, εκείνη και ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησαν μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Δες αναλυτικά παρακάτω τα λόγια της και εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024