211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Στην πρώτη της συναυλία μετά τη γέννηση του γιου της

Ελένη Φουρέιρα συναυλιες 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η εκρηκτική performer έφερε τα πάνω κάτω στο Κατράκειο.

Ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε δυναμικά από το Κατράκειο Θέατρο παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό live.

Φυσικά, το θέατρο ήταν κατάμεστο από το κοινό της που έσπευσε να την απολαύσει στο Reborn tour της, άκρως ανανεωμένη και… αναγεννημένη. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage ως άλλη Αφροδίτη, με φόντο ένα κοχύλι, ενώ στη ζωντανή της εμφάνιση τη συνόδευσαν ο FY, Τrannos και Hawk.

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής βραδιάς, μάλιστα, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και την Eurovision. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Είναι σαν να τραγουδώ για πρώτη φορά. Είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και μου έχει λείψει. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή και θα πάρω όλη αυτή την ενέργεια από τον κόσμο. Αν δεν λιποθυμήσω, καλά θα ‘ναι», είπε.

«Η γέννηση του μωρού μου είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος, μου έφυγε το μόνιμο άγχος που είχα αν θα τα καταφέρω, αν θα γίνω μητέρα. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Δες αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν στα social media από την μοναδική αυτή βραδιά. Παράλληλα, και άλλοι σταθμοί ανά την Ελλάδα θα ακολουθήσουν.

Ελένη Φουρέιρα: Στην πρώτη της συναυλία μετά τη γέννηση του γιου της

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @eleniahyeahfirefoureira

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024