211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Πώς θα προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες;

h Ελένη Φουρέιρα χαμογελαστη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό όμως η σκέψη της είναι εδώ

Με τον δικό της τρόπο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να προσφέρει τη δική της βοήθεια στην μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω της ευρωπαϊκής της περιοδείας, εξέφρασε με story της στο Instagram τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τις τρεις τελευταίες συναυλίες της θα διατεθούν σε εκείνους. Μάλιστα, η παρουσία της Ελένης στα Τίρανα, όπου τραγούδησε το βράδυ της Τετάρτης, συνοδεύτηκε από μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το δήμαρχο, Erion Veliaj, αισθάνθηκε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει καθώς η πόλη του θα διαθέσει προς τους πυρόπληκτους το ποσό των 50.000 ευρώ.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

«Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν σε περιοδεία στο εξωτερικό. Το μυαλό μου και η καρδιά μου όμως, βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, που περνάνε αυτή την τόσο σκληρή δοκιμασία. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να προσευχηθώ γι αυτούς και να προσφέρουμε με τους συνεργάτες μου τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών μας», έγραψε η τραγουδίστρια.

Ελένη Φουρέιρα | Πώς θα προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες;

Ελένη Φουρέιρα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024