211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Παρουσιάζει τη νέα επιτυχία της «Αεροπλάνο Remix»

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα εκρηκτικό pop anthem που μας ταξιδεύει μουσικά, με την υπογραφή της κορυφαίας Ελληνίδας pop star και του δημοφιλούς FY.

Η Ελένη Φουρέιρα, μια από τις κορυφαίες pop stars της Ελλάδας, επιστρέφει με μια νέα επιτυχία, το «Αεροπλάνο Remix», σε συνεργασία με τον δημοφιλή καλλιτέχνη FY. Η παρουσίαση του τραγουδιού συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video.

Το «Αεροπλάνο Remix» έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα φετινά Mad VMA, όπου η Φουρέιρα θριάμβευσε, κερδίζοντας τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο για το τραγούδι «Γδύσου», σε συνεργασία με τον Apon. Η σκηνική της παρουσία και το μοναδικό της στυλ ξεσήκωσαν το κοινό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική της.

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, η Φουρέιρα και ο FY μας καλωσορίζουν σε ένα πραγματικό αεροπλάνο, μετατρέποντας την εμπειρία σε ένα εξαιρετικό μουσικό ταξίδι. Οι καλεσμένες Konnie Metaxa και Alexia Kefala (upinthehype) προσθέτουν επιπλέον ζωντάνια στο βίντεο, το οποίο καταφέρνει να μεταφέρει τον θεατή σε έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια και ρυθμό.

Το «Αεροπλάνο Remix», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα εκρηκτικό pop anthem με latin πινελιές και δυναμικούς στίχους, γραμμένο από τον Barrice και τη Lila, με την παραγωγή να ανήκει στους Beyond. Η μοναδική φωνή της Φουρέιρα σε συνδυασμό με την εκρηκτική ενέργεια του FY, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που ενθουσιάζει.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της single, η Φουρέιρα συνεχίζει τη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός είναι η Αθήνα, όπου στις 20 Ιουλίου θα εμφανιστεί στο Κατράκειο Θέατρο, συνοδευόμενη από τον FY και τον ZAF, ενώ special guest θα είναι ο Apon.

Ελένη Φουρέιρα: Παρουσιάζει τη νέα επιτυχία της «Αεροπλάνο Remix»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024