211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στα μπουζούκια

Ελένη Φουρέιρα κωσνταντινος αργυρος 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με ποιο δημοφιλές σχήμα διασκέδασαν;

Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν στην πίστα και διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Τους έχουμε δει μαζί το Fantasia αλλά και σε άλλα μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πριν από λίγες μέρες δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στα μπουζούκια, όχι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά για να απολαύσουν το πρόγραμμα συναδέλφων τους.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Πού διασκέδασαν οι δύο καλλιτέχνες; Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Διογένης Studio όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν το πρόγραμμα της σπουδαίας Μαρινέλλας μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, την Ήβη Αδάμου και τον Κώστα Μακεδόνα. Μια παράσταση που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και φυσικά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε λίγες μέρες κάνει το μεγάλο του φινάλε στην πίστα του Fantasia, από όπου μας χάρισε πάλι έναν ξεχωριστό χειμώνα ενώ αναμένουμε τα επόμενα βήματά του. Μια συνεργασία που μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον στη νυχτερινή Αθήνα ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα αναλάβει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την κοινή έξοδο των δύο τραγουδιστών στο Διογένης Studio αλλά και τις φωτογραφίες που έβγαλαν οι δύο καλλιτέχνες με την Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.

Ελένη Φουρέιρα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στα μπουζούκια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024