211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Υποψήφια για ένα ξεχωριστό βραβείο στο Βερολίνο

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Aυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με το τραγούδι ή τη σκηνική παρουσία.

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία Ελληνίδα pop star, εντυπωσιάζει ξανά τον κόσμο της τέχνης με τη νέα της υποψηφιότητα. Η τραγουδίστρια είναι υποψήφια για το βραβείο Craft: Colour Grading στο φεστιβάλ «Berlin Commercial», το οποίο αναγνωρίζει και τιμά την καινοτομία στη δημιουργία visual culture. Το φεστιβάλ θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Η υποψηφιότητα της Ελένης Φουρέιρα σχετίζεται με μια εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Η ταινία αυτή αποτελεί ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα, συνδυάζοντας εξαιρετική δουλειά στο colour grading με ισχυρά κοινωνικά μηνύματα. Η συνεργασία της με τη Mac Cosmetics για την καμπάνια VIVA GLAM προβάλλει έντονα μηνύματα αγάπης, αυθεντικότητας, δικαιοσύνης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Η ταινία αναδεικνύει την προσωπικότητα της Ελένης Φουρέιρα μέσω της γλώσσας του σώματος και της αισθητικής της έκφρασης, αποτυπώνοντας την ουσία της καμπάνιας VIVA GLAM. Αυτή η καμπάνια δεν είναι απλώς μια εμπορική στρατηγική, αλλά και μια δήλωση για την ισότητα και την ενδυνάμωση, καθώς και για την ευθύνη απέναντι στον πλανήτη.

Η υποψηφιότητα της Ελένης Φουρέιρα για το βραβείο Craft: Colour Grading τονίζει την καλλιτεχνική και τεχνική ποιότητα της ταινίας, ενώ το φεστιβάλ του Βερολίνου αναμένεται να αναγνωρίσει και επίσημα το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα. Δες την καμπάνια που είχε κυκλοφορήσει παρακάτω.

Ελένη Φουρέιρα: Υποψήφια για ένα ξεχωριστό βραβείο στο Βερολίνο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024