211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της παίζει με τα δώρα των θαυμαστών της

Ελένη Φουρέιρα με γιο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα απολαμβάνει τα δώρα των θαυμαστών της και εκείνη μάς δείχνει αυτές τις μικρές στιγμές χαράς.

Η Ελένη Φουρέιρα, γνωστή για την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, μας συγκίνησε για ακόμη μια φορά με ένα τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα χαριτωμένο βίντεο του γιου της, Ερμή, που παίζει με τα δώρα που της είχαν προσφέρει οι θαυμαστές της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας της.

Η εν λόγω συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, όπου η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε με την εκρηκτική της εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε με συγκίνηση ότι όλα τα δώρα που της δίνουν οι θαυμαστές της τα μεταφέρει στον γιο της, Ερμή. Ο μικρός φαίνεται να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τα δώρα που λαμβάνει.

Η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε θερμά το κοινό της για την αγάπη και την υποστήριξή τους, και με αυτό το βίντεο, η τραγουδίστρια θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της με έναν ιδιαίτερα προσωπικό τρόπο. Η τρυφερή αυτή στιγμή μας θυμίζει πως πίσω από τη λάμψη της σκηνής, υπάρχει μια μητέρα που εκτιμά και αγαπά τα δώρα που οι θαυμαστές της προσφέρουν στον γιο της.

Το βίντεο αυτό, που δείχνει τον μικρό Ερμή να παίζει με ενθουσιασμό με τα δώρα, αποτελεί μια υπενθύμιση της αγάπης που υπάρχει που υπάρχει ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τους θαυμαστές της.

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της παίζει με τα δώρα των θαυμαστών της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024